Túra szervezés, vezetés

Vendégeinknek, egyedi igényeik és lehetőségeik szerint, hosszabb rövidebb túrakat szervezünk Miskolc és Lillafüred környékén, valamint a tágabb Bükk-hegységben. Ismerje meg a Bükk legszebb helyeit! Kérje ajánlatunkat... 

PROGRAM AJÁNLÓ

Túrák, séták, kalandozások a Knédli Vendégház és Répáshuta környékén. Túra leírások, információk, képek a KNÉDLI Blog-on!

Klasszikus körtúra Három-kő Bükk hegység

Klasszkus körtúra

Ha semmi mást, de ezt mindenkinek látni kell! A Bükk hegység egyik legszeb helye, világra szóló panorámával. Vendégeink legnépszerűbb túra útvonala.

Tárnics tanösvény Répáshuta

Tárnics tanösvény

Répáshuta határában indul a 4.5 kilométer hosszú Tárnics tanösvény. Idősebbeknek és kisgyerekeknek is tökéletesen megfelelő, könnyű séta szub-alpin réteken és bükkös erdőkön át.

Kalandozás Répáshuta körül

Séta Répáshuta körül

Látványos séta a környéken, amikor nincs idő, vagy netán erő hosszabb túrára. Gyertyán-völgy, Balla barlang, Tebe-rét, Répáshuta tájház, vagy csak barangolás a környező dombokon és erdőkben.

ESŐS NAPOK

Programok esős napokra

  • RENGETEG LÁTNIVALÓ ESŐS NAPOKON IS - Miskolc és Eger. Mindkét város kb. 30 kilométerre fekszik Répáshutától és számtalan látnivalóval várja vendégeit. Az egri vár amit mindenki ismer az Egri csillagok-ból, a Szépasszony völgy, a Bükk hegység körüli hőforrásokra épült strandok és wellness központok, az ősember-, és cseppkő barlangok Lillafüreden, a diósgyőri vár Miskolcon, a barlangfürdő Miskolctapolcán, a Bükkben található erdei kisvonatok mind-mind hívogató célpontok esős napokon. Látogassuk meg a Garadna patak völgyében az ipartörténeti jelentőségű őskohót, majd ha már arra járunk együnk sült pisztrángot a méltán népszerű pisztráng telepen. Kissé távolabb Sárospatak, Tokaj hegyalja vagy a világhírű barlangok Aggtelek - Jósvafőn várják a felfedezőket. Rudabánya az ősember leleteiről, Boldva református templomáról, Edelény a gyönyörűen felújított kastélyáról híres. 
  • Északi Várak Útján: igazi kuriózum a várak és a történelem kedvelőinek 
  • AUTÓS KÖRTÚRA - mesés falvakon és a Bükk rengetegén vezet át a klasszikus Észak - Bükk autós körtúra. Répáshuta - Lillafüred - Garadna - Szentlélek - Mályinka - Tardona - Dédestapolcsány - Nagyvisnyó - Szilvásvárad - Bélapátfalva - Szarvaskő - Eger - Felsőtárkány - Répáshuta. Álljunk meg egy percre Mályika határában, ahol a kilátóból gyönyörű panorámában gyönyörködhetünk és ha szerencsénk van, akkor a Magas Tátra is felbukkan a távolban. Rójuk le tiszteletünket Tardonán Jókai Mór emlékházában.
  • FÜRDŐK ÉS WELLNESS - Barlangfürdő és strand Miskolctapolca, Városi uszoda Miskolc, Strand és török fürdő Eger, Egerszalók, Demjén, Mezőkövesd Zsórifürdő, Bogács.
  • FIGYELEM! - a sorompóval és/vagy behajtani tilos jelzéssel ellátott hegyi utakra gépjárművel behajtani kizárólag úthasználati engedéllyel lehet (még akkor is ha a sorompó nyitva van!!!). Az erdészeti földutakra gépjárművel behajtani szigorúan TILOS. A rendőrség és a Bükki Nemzeti Park rendszeresen ellenőriz és büntet! Inkább túrázzunk gyalog vagy kerékpárral.

KAPCSOLAT

Cím

3559 Répáshuta 
Kossuth utca29

Elérhetőség

Email: vendeghaz@knedli.com
Phone: +36 30 982 0024
Phone: +36 30 227 2291

Created with Mobirise ‌

Free Website Maker